Després de la polèmica

Alaska, sobre les votacions en el Benidorm Fest: «Hi ha d’haver equilibri entre públic i jurat»

La cantant ha opinat sobre el sistema de votació i ha mostrat el seu suport a Chanel

Alaska, sobre les votacions en el Benidorm Fest: «Hi ha d’haver equilibri entre públic i jurat»
2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Han passat ja tres dies, però la polèmica per la victòria de Chanel en el Benidorm Fest continua. Els tres presentadors de l’esdeveniment s’han pronunciat sobre el que va passar dissabte: mentre que Máximo Huerta ha parlat a Telecinco i La Sexta sobre el resultat, Inés Hernand també va parlar ahir a la nit a ‘La resistencia’ sobre l’enrenou generat. I aquest matí, Alaska ha compartit la seva opinió en el programa de Federico Jiménez Losantos. 

La cantant ha restat importància a tot aquest assumpte perquè tots els anys hi ha algun «eurodrama», segons ha indicat. Sobre el sistema de votació, ha recordat que s’havia anunciat setmanes abans que arrenqués el Benidorm Fest. No obstant, ha reconegut que «si algú té algun dubte sobre el sistema aplicat, aclarir-lo és bo per a tothom». 

Més endavant, Alaska s’ha esplaiat sobre el tema de les votacions en les preseleccions d’Eurovisió: «De vegades aquí antigament votava la delegació de TVE i ni sabíem qui era. Després de sobte votava el públic, després combinat... L’any que el públic va tenir pes no va ser ‘La revolución sexual’ i van enviar Chikilicuatre per riure’s d’Eurovisió».  

«Ha d’estar equilibrat entre uns i d’altres. No tot el públic vota a favor. No és el cas d’aquest any, que estava tothom emocionat amb els seus candidats», ha remarcat l’artista, que sobre el jurat d’aquest any ha apuntat que «no hi havia cap membre de TVE, com hi ha hagut altres anys, defensant els seus drets». Alaska defensa Chanel: «És una curranta»

Notícies relacionades

«no hi havia cap membre de TVE, com hi ha hagut altres anys, defensant els seus drets». Alaska defensa Chanel: «És una curranta»Alaska ha insistit que «s’ha d’anar a mort amb qui hagi guanyat, que en aquest cas és Chanel». «Antigament Eurovisió era el festival de la cançó i es votava això, que òbviament havia d’estar ben interpretada. Ara és un festival televisiu, de la cançó i un espectacle,» ha indicat. 

En aquest sentit, opina que determinats eurofans «volen continuar sentint grans veus cada any cantant grans balades, i no els trauràs d’allà. N’hi ha altres que vam néixer amb ABBA i busquem una altra cosa. Hi ha de tot i és impossible posar-se d’acord». Sobre la intèrpret de ‘SloMo’, ha assegurat que és «una artista molt completa»: «És una curranta, com tots els que estaven allà aquella nit». 

Temes:

Alaska