Presentava ‘Música Sí’

Kiko Matamoros assegura a ‘Sálvame’ que Makoke va ser acomiadada d’RTVE per rebutjar Julio Iglesias

La col·laboradora no hauria volgut passar una nit amb el cantant

Kiko Matamoros assegura a ‘Sálvame’ que Makoke va ser acomiadada d’RTVE per rebutjar Julio Iglesias
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Kiko Matamoros va deixar anar una afirmació que va retrunyir entre els seus companys de programa. A l’última entrega de ‘Sálvame’, el tertulià va afirmar que Makoke va haver d’abandonar de manera forçosa TVE, on va treballar com a presentadora de ‘Música Sí’, després de rebutjar passar uns dies amb Julio Iglesias.

Notícies relacionades

El polèmic col·laborador va afirmar que la seva exparella va ser apartada de les seves tasques després de declinar una proposta del cantant: «La van fer fora perquè hi va haver un senyor cantant que va voler que anés un cap de setmana a València a passar-lo amb ell. No va voler i dilluns era al carrer. Aquesta és la veritat», va expressar en un primer moment sense afirmar el nom de l’artista.

Arran de la insistència dels seus companys de programa, Matamoros va esmentar les inicials de l’exmarit d’Isabel Preysler i va reconèixer que no tenia temor de represàlies: «Puc dir el nom i veuràs com no em demanda», va expressar. Marta López va mostrar la seva sorpresa a l’explicar que posteriorment Makoke i Julio Iglesias van tenir una relació sentimental: «Em sembla estrany que la fessin fora del programa per això si, com després hem sabut, ella va passar temps al costat d’ell».

Temes:

Sálvame