Comunicat després de la seva mort

La productora de ‘Masterchef’ defensa que Verónica Forqué va afirmar que se sentia «feliç» participant en el ‘talent’

El ‘talent’ ha sortit al pas dels comentaris que l’assenyalaven per posar en risc l’estabilitat de l’actriu morta

La productora de ‘Masterchef’ defensa que Verónica Forqué va afirmar que se sentia «feliç» participant en el ‘talent’
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Després de conèixer-se la tràgica notícia de la mort de Verónica Forqué, han sigut molts els comentaris que apuntaven directament al seu últim treball a la televisió, ‘Masterchef Celebrity’. Molts usuaris criticaven a les xarxes socials que s’exposés l’actriu a aquesta tensió quan no estava passant un bon moment emocional. És per això que Shine Iberia, productora del talent culinari, ha volgut llançar un comunicat per deixar clar que Verónica Forqué va manifestar que se sentia «feliç i agraïda» per la seva participació en el concurs.

Molts usuaris rescataven el moment en què Forqué abandonava voluntàriament la competició al no tenir prou forces per arribar a la final. No obstant, des de la productora volen deixar clar que el programa es va gravar fa diversos mesos i que Forqué va decidir «tant començar com finalitzar la seva participació quan i com ho va considerar». A més, asseguren que després del seu abandonament va participar com a convidada a ‘MasterChef Junior’ i a ‘Maestros de la Costura’, que s’emetran pròximament.

Aquest és el comunicat al complet:

«Des de Shine Iberia i en nom de tota la família de MasterChef lamentem profundament la pèrdua de Verónica Forqué, una de les grans actrius de la nostra cinematografia i, per a nosaltres, una excel·lent persona amb qui vam tenir la sort de coincidir», comença assenyalant.

Notícies relacionades

«Primer, en la gravació de l’última edició de MasterChef Celebrity, que va tenir lloc entre els mesos de maig i juliol del 2021, en la qual va afirmar en moltes ocasions quye se sentia feliç i agraïda, igual com ho va fer en els mesos posteriors, tant en públic com en privat. Després, rebent-la com a convidada especial en algun dels nostres programes com ara MasterChef Junior i Maestros de la Costura (tots dos s’emetran pròximament) i també en el desenvolupament d’una sèrie que estàvem creant amb ella, el seu nou projecte personal que ens il·lusionava a tots per igual», remarquen.

«A MasterChef Celebrity el benestar, la seguretat i el respecte per la privacitat dels concursants és la nostra prioritat absoluta. La Verónica va decidir tant començar com finalitzar la seva participació en el programa quan i com ho va considerar, comptant amb el nostre continu suport. Demanem sisplau respecte per a ella i per a la seva família. Et trobarem molt a faltar, Verónica. Descansa en pau», conclouen.

Temes:

Masterchef