Baixa al jurat

José Mota no serà investigador a la tercera edició de ‘Mask Singer’: «En aquest moment és impossible»

L’humorista no repetirà com a membre del jurat en el programa d’Antena 3

José Mota no serà investigador a la tercera edició de ‘Mask Singer’: «En aquest moment és impossible»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La tercera edició de ‘Mask Singer’ arribarà l’any que ve al prime time d’Antena 3 amb novetats importants a la taula del jurat. José Mota ha anunciat durant la presentació de la programació nadalenca de TVE que no formarà part de l’equip d’investigadors de l’espai d’entreteniment exitós. 

Segons ha verificat YOTELE de fonts pròximes a l’humorista, no podrà ser present a ‘Mask Singer 3’ per incompatibilitat de dates. «En aquest moment és impossible. Tinc projectes de ficció per davant i no es pot estar a tots llocs», afirmava Mota en declaracions davant els mitjans. 

«Per a mi ha sigut un orgull, m’he sentit molt ben tractat per Antena 3 i per Fremantle. Ha sigut un plaer», ha reconegut el còmic, que assegura haver compartit «moments meravellosos» amb tot l’equip.

Notícies relacionades

«Adoro els Javis, són dues persones meravelloses. Pau Vega és una tia formidable. Amb Malú vaig compartir la primera etapa i va ser extraordinària», ha recalcat. 

José Mota ha presentat aquest matí ‘Cuentos de vanidad’, el seu vuitè especial consecutiu per a la Nit de Cap d’Any de La 1. En aquesta ocasió farà una crítica «a les vanitats dels espanyols en temps passats, presents i futurs», una clara picada d’ullet al clàssic ‘Conte de Nadal’ de Charles Dickens. 

Temes:

Mask Singer