Audiències informatius

‘Antena 3 Noticias’ lidera el novembre per 23è mes consecutiu

Telecinco torna a ocupar la segona posició mentre La 1 és tercera un altre mes sense massa novetats

‘Antena 3 Noticias’ lidera el novembre per 23è mes consecutiu
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘Antena 3 Noticias’ està a punt de complir dos anys de lideratge davant els seus rivals. Els informatius d’Antena 3 tornen a ser els més seguits el mes de novembre, per tant, ja són 23 mesos consecutius de lideratge. La cadena lidera totes les edicions (sobretaula i nit) de dilluns a diumenge, amb una gran mitjana de 19,5% davant el 14,5% d’‘Informativos Telecinco’ i el 10,9% del ‘Telediario’ de La 1.

L’informatiu més exitós torna a ser el de Sandra Golpe amb un brutal 21,8% de mitjana. A les 15:00 David Cantero i Isabel Jiménez també firmen el millor informatiu per a Telecinco amb un 16,5%. ‘La Sexta Noticias’ aconsegueix un gran 11,9% al migdia, mentre que La 1 cau per sota dels dos dígits amb un 9,9% a causa de l’herència rebuda.

Notícies relacionades

Ja a la nit, Vicente Vallés aconsegueix per a ‘Antena 3 Noticias’ un altre potent 20,6%. La distància amb ‘Informativos Telecinco’ és molt més gran, ja que Pedro Piqueras es conforma amb un 12,5%. De fet, el ‘Telediario’ queda relativament a prop amb un correcte 11,3%. La Sexta es conforma amb un 6,8% en la seva segona edició.

Al cap de setmana, ‘Antena 3 Noticias’ amb Mónica Carrillo i Matías Prats aconsegueix un gran 19% a la sobretaula davant el 15,5% d’Ángeles Blanc i Pepe Ribagorda. Quant al ‘Telediario’, aconsegueix la millor edició amb un 11,7%. Com ja és habitual, la distància es redueix a la nit els dissabtes i diumenges amb un 13% per a Antena 3, un 11,6% per a Telecinco i un 11,1% per a La 1.

Temes:

Antena 3