Es queda en fum

‘Sálvame’ ho torna a fer: fa esclatar una ‘bomba’ sobre una suposada infidelitat a Anabel Pantoja sense tenir-ne proves

La possible notícia va provocar que Belén Esteban es posés a plorar, tot i que després no en van poder ensenyar cap imatge

‘Sálvame’ ho torna a fer: fa esclatar una ‘bomba’ sobre una suposada infidelitat a Anabel Pantoja sense tenir-ne proves
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Ahir ‘Sálvame’ va anotar rècord de temporada. L’espai va aconseguir un 20,4% i 1.841.000 espectadors en la seva edició ‘Naranja’, és a dir, 5 punts més que dilluns. I això es va aconseguir deixant anar una ‘bomba’ sobre la qual van anar informant els seus col·laboradors a poc a poc, creant encara més expectació.

«Teníem l’escaleta preparada, però ens acaba d’arribar una informació... I pot ser que es trenqui», comentava Jorge Javier Vázquez a l’inici del programa. El presentador portava a la sala vip Belén Esteban i Kiko Hernández per explicar-los en petit comitè quina era la informació que havia arribat al programa.

La col·laboradora es va impressionar tant que va acabar plorant en directe. «S’armarà una de grossa... Pensava que podria ser de qualsevol persona menys d’aquests protagonistes. Sobretot per una persona, a qui jo estimo molt. Em sembla una putada molt gran», expressava Belén Esteban entre llàgrimes, per la qual cosa totes les mirades apuntaven a Anabel Pantoja, que recentment contreia matrimoni amb Omar Sánchez, el presumpte autor de la ‘deslleialtat’.

Notícies relacionades

El programa assegurava que hi havia «sis vídeos» en què es veia una infidelitat. «Avui ho resoldrem, emetrem els vídeos que ens han arribat. En tenim dos, però n’hi ha sis», van comentar. No obstant, l’únic vídeo que emetia finalment el programa no deixava entreveure res per l’estil.

Finalment Belén Esteban treia ferro al tema: «Jo he parlat amb l’Anabel i m’he quedat molt tranquil·la. Eren en una zona de les Canàries amb moltes discoteques. Ella sap que era aquell dia». Des del programa van assegurar que estaven negociant amb l’autor dels esmentats vídeos la seva possible emissió, a la qual cosa la tertuliana es queixava: «¿Quant temps poden estar que et dono el vídeo o no et dono el vídeo? Aquí ens passem un mes parlant del ‘pot ser’».

Temes:

Sálvame