S’afegeixen a Lorena Edo

Miriam i Desiré de ‘GH 14’ també denuncien el ‘bullying’ que els va fer Miguel Frigenti a les xarxes

Les tres exconcursants van reaparèixer a ‘Viva la vida’ per parlar dels forts atacs del col·laborador i la seva mare

Miriam i Desiré de ‘GH 14’ també denuncien el ‘bullying’ que els va fer Miguel Frigenti a les xarxes
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Miguel Frigenti és a l’ull de l’huracà en aquests moments. Després del seu últim enfrontament amb Isabel Rábago a la gala de dijous de ‘Secret Story’, els col·laboradors de la cadena han pres partit per un o per l’altre. No obstant, aquest assumpte ha passat a un segon pla després que Lorena Edo, concursant de ‘GH 14’, denunciés públicament els atacs que Frigenti i la seva mare li van dedicar durant el seu pas pel concurs.

Ahir ‘Viva la vida’ es va fer ressò dels vídeos que la Lorena publicava aquesta setmana a Twitter, i en què es veu el col·laborador de ‘Sálvame’ al costat de la seva mare insultant-la pel seu aspecte físic: «No et posaria a fer bolos, et posaria en un zoo», li deien entre altres perles Frigenti i la seva mare.

El programa va parlar amb la Lorena, però també amb dues exconcursants més de ‘Gran Hermano’, la Miriam i la Dessiré. Totes dues també van patir el ‘bullying’ de Frigenti. La primera recorda que, a més de dir-li «dents de cavall i tot això», el tertulià va tenir una actitud masclista: «Jo entro a la casa i m’anava a casar. Com que després vaig tenir un romanç amb un noi, em va dir puta, meuca...», va explicar la Miriam, que recorda que el Miguel feia «muntatges de vídeos amb mi i la cara d’un cavall».

Notícies relacionades

La segona d’elles va ser atacada per la seva condició de transsexual. «No és una dona, encara li queda molt per ser considerat Gremlin. Quin esperpent de carn amb ulls. Fa fàstic veure’l», va escriure Frigenti a Twitter. «Em sorprèn moltíssim que algú del col·lectiu LGTBI m’ataqués amb el tema que soc un tio. Els comentaris que a mi em van fer són totalment denunciables», afirma Dessiré.

Després de conèixer aquests testimonis, Emma García va afirmar sorpresa: «M’he quedat... Que no sé per on tirar». La resta de col·laboradors van condemnar les paraules de Frigenti, però Diego Arrabal va anar més enllà: «Aquest home no pot estar assegut en un plató de televisió. És una barbaritat el que fa a la noia de ‘Gran Hermano’».