Ho explica

El vici en què Marco Antonio ha recaigut al concursar a ‘Pasapalabra’

El concursant el va confessar aquesta setmana en el programa

El vici en què Marco Antonio ha recaigut al concursar a ‘Pasapalabra’
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Marco Antonio continua concursant a ‘Pasapalabra’ i competint amb Sofia. Els dos concursants s’han convertit en fixos del programa presentat per Roberto Leal i ja es comencen a animar a compartir dades sobre els seus gustos o addiccions. En concret, ell ha volgut explicar als seguidors del format que des que participa en el concurs ha tornat a fumar.

L’andalús va reconèixer que en les diferents proves acumula molta tensió i nerviosisme, especialment per l’enfrontament que presencia cada tarda contra el seu contrincant per mantenir-se en el format d’Antena 3 i convertir-se en el guanyador de l’episodi. L’exigència que implica la seva estada l’ha fet recaure en el tabac.

Notícies relacionades

En l’última entrega del conegut programa ho va explicar: «Sofia ha aconseguit que torni a fumar. Jo feia dos o tres anys que no ho feia. Em creia fora de perill, però ja estic fumant una altra vegada en els descansos», va confessar. Tal com ha reconegut, ha recuperat aquest hàbit en les aturades que es produeixen en les gravacions.

Malgrat la tensió que tant ell com Sofia han de tenir, tots dos s’han convertit en uns grans concursants que mantenen en suspens els espectadors cada tarda. En concret, Marco Antonio acumula més de 20.000 euros gràcies a les seves 36 entregues a ‘Pasapalabra’.

Temes:

Pasapalabra