Després de les Campanades

Ana Obregón reapareix a la televisió com a convidada especial de ‘Mask singer’

L’actriu i presentadora s’unirà en la quarta de gala d’aquesta edició a la taula dels investigadors

Ana Obregón reapareix a la televisió com a convidada especial de ‘Mask singer’
1
Es llegeix en minuts

Ana Obregón torna a la televisió, tot i que per ara de manera fugaç. L’actriu i presentadora torna gairebé sis mesos després de donar les campanades a TVE per ser convidada de la quarta gala de ‘Mask singer’, que s’emet aquest dimecres a les 22.45 a Antena 3.

La televisiva s’unirà a Pau Vega, Javier Calvo, Javier Ambrossi i José Mota a la taula d’investigadors per intentar esbrinar les identitats que s’oculten rere les màscares. S’uneix així a Vanesa Martín, que va ser investigadora convidada en l’edició passada, tot i que en el seu cas va ser substituint Malú.

Notícies relacionades

Després d’acomiadar el 2020 des de la Puerta del Sol, aquest és el segon treball a la televisió d’Obregón després de la pèrdua del seu fill, Aless, que la va portar a apartar-se de la vida pública i dels mitjans de comunicació per complet.

Per la seva banda, ‘Mask singer’ descobrirà aquesta setmana el quart famós amagat a les imponents màscares. Per ara el llistó és alt, ja que ja han sigut descobertes ni més ni menys que La Toya Jackson, Isabel Preysler i Esperanza Aguirre.