’Conoce a las máscaras’

Antena 3 retarda l’estrena de ‘Mask Singer’ i programa dilluns un especial amb les claus de les noves màscares

La cadena aposta per un programa resum habitual a moltes de les seves versions internacionals

Antena 3 retarda l’estrena de ‘Mask Singer’ i programa dilluns un especial amb les claus de les noves màscares
1
Es llegeix en minuts

‘Mask Singer: adivina quién canta’ es farà esperar una mica més del previst. Antena 3 no estrenarà les noves entregues del programa revelació de la temporada el pròxim dilluns 17 de maig, sinó que al seu lloc els espectadors podran conèixer les claus de la nova temporada en una entrega especial.

La cadena ha confirmat que la setmana vinent emetrà ‘Mask Singer: conoce a las máscaras’, en el qual es revelaran totes les novetats de la temporada. Es tracta d’un ‘Sneak Peek’, una emissió prèvia a l’arrencada de l’edició habitual en la versió nord-americana, així com en gran part de les adaptacions internacionals, en la qual es presenten les noves disfresses protagonistes.

Notícies relacionades

En aquesta entrega es coneixeran més detalls de les 16 noves màscares: Àngel, Cactus, Cocodril, Drac, Eriçó, Menina, Monstrueta, Gos, Flamenc, Gatet, Ou, Papallona, Medusa, Plàtan i Dama Centella.

Aquesta avantsala de ‘Mask Singer’ haurà de fer front a ‘Supervivientes 2021: Conexión Honduras’, que Telecinco va programar per a dilluns com a arma contra el programa d’Antena 3. A La 1, el seu competidor serà la semifinal de ‘The Dancer’.