Confirmades

Llista de màscares per a la segona edició de ‘Mask Singer’

El programa tornarà pròximament a Antena 3

Llista de màscares per a la segona edició de ‘Mask Singer’
3
Es llegeix en minuts

La segona edició de ‘Mask Singer’ ja escalfa motors per tornar ben aviat a la graella d’Antena 3. Per amenitzar l’espera, el programa ha decidit anar revelant a poc a poc les màscares que veurem en la pròxima temporada. A continuació, us oferim la llista de les màscares que s’han revelat fins al moment i que anirà actualitzant amb cada anunci.

Gatita

Aquesta primera màscara confirmada anirà vestida de ‘chulapa’ per aportar-hi un punt castís. El seu vestuari podria ser una pista que apuntaria que el famós o famosa que s’hi amaga a sota és de Madrid.

Plátano

Per primera vegada, un personatge conegut es ficarà sota la pell d’una fruita. Aquesta nova màscara fa referència a l’arxipèlag canari del nostre país. ¿Serà això una pista per endevinar qui s’amaga sota la seva pela?

Cocodrilo

Un animal exòtic però amb molt bon rotllo va ser la tercera confirmada per a aquesta segona edició. Amb una aparença una mica extravagant, aquest animal mirarà de despistar els investigadors amb els seus rugits.

Flamenco

I d’un animal a un altre, perquè Flamenco és la quarta màscara que s’afegeix a la llista. Amb una aparença molt més dòcil que el seu company, aquesta màscara ens delectarà a tots amb el seu immens i rosat plomatge.

Huevo

I un altre aliment més que s’uneix a aquesta llista. Amb un cap que fa honor al seu nom i un vestit molt campestre, Huevo arribarà pròximament a la segona edició de ‘Mask Singer’.

Mariposa

I sembla que aquest any la inspiració per a les noves màscares ha sigut el món animal, perquè papallona és la sisena confirmada d’aquesta llista. Aquest nou personatge ocultarà un altre conegut sota les seves grans ales.

Monstruita

Notícies relacionades

Si en la primera edició vam conèixer Monstruo, en aquesta coneixerem la seva femenina i molt acolorida versió. Amb multitud de colors i una aparença molt més amable, Monstruita s’uneix a la festa de les màscares.

Ángel

Caiguda directament del cel, mai més ben dit. Àngel és la màscara més pacífica de totes, té moltes ganes de fer-nos volar a tots i amb les seves ales espera arribar a la final.

Temes:

Mask Singer