Abans de ser acomiadat

Antonio David Flores va gravar reunions i converses amb la direcció de ‘Sálvame’

El programa de Telecinco ha revelat que l’excol·laborador

Antonio David Flores va gravar reunions i converses amb la direcció de ‘Sálvame’
1
Es llegeix en minuts

L’emissió dels primers capítols del documental de Rocío Carrasco va tenir com a conseqüència directa l’acomiadament d’Antonio David Flores de Telecinco. L’exguàrdia civil, que havia estat col·laborant més d’un any a ‘Sálvame’, quedava fora de tots els programes de la cadena després de l’enrenou generat pel testimoni de la seva exdona.

No obstant, Antonio David continua sent tema de conversa de tots els espais de la cadena, on s’estan esmicolant totes les acusacions que ha abocat Carrasco sobre ell. Ahir a ‘Sálvame’, Kiko Jiménez (exnòvio de Gloria Camila, filla d’Ortega Cano) va afirmar que Flores tenia en el seu poder un vídeo amb què «va atemorir» el destre i Rocío Jurado.

Notícies relacionades

Però, pel que sembla, aquestes no són les úniques gravacions que té l’exguàrdia civil en el seu poder. Segons van afirmar ahir al programa, el que en fos col·laborador va gravar converses i reunions amb la direcció de ‘Sálvame’. David Valldeperas, un dels directors, va afirmar que algú havia alertat un membre de la direcció: «Li van dir, tal qual: ‘et té gravat’», va explicar.

No obstant, Antonio David Flores podria no haver sigut l’únic col·laborador a gravar converses amb els caps. Segons van revelar, altres membres del programa han volgut recórrer a aquesta eina, tot i que només Antonio Montero es va atrevir a confessar que el seu mòbil grava totes les converses per defecte.

Temes:

Sálvame