Antics rivals

Retrobament de ‘Pasapalabra’: Pablo Díaz comparteix a les xarxes la seva trobada amb Nacho Mangut i Luis de Lama

Els tres han sigut els concursants que més temps han estat en el programa de forma continuada des de la seva tornada a Antena 3

Retrobament de ‘Pasapalabra’: Pablo Díaz comparteix a les xarxes la seva trobada amb Nacho Mangut i Luis de Lama
1
Es llegeix en minuts

’Pasapalabra’ continua aconseguint audiències rècord a Antena 3 i part del seu èxit és gràcies a alguns dels seus concursants cèlebres. Nacho Mangut, Luis de Lama i Pablo Díaz han sigut els participants que més carinyo han rebut de l’audiència per mantenir-se durant grans períodes de temps en el concurs i en els últims dies aquests tres rostres tan coneguts van decidir retrobar-se fora de les càmeres. 

Notícies relacionades

El mateix Pablo va ser l’encarregat de compartir la trobada a les seves xarxes socials, en concret, en el seu perfil de Twitter: «¡Hola nois! Avui el directe començarà una mica més tard... ¡perdoneu! M’estava retrobant amb velles amistats», va anunciar amb referència a l’habitual connexió a Twitch. El missatge anava acompanyat d’una imatge dels tres al costat d’una treballadora del programa. 

El tuit no va tardar a omplir-se de m’agrades i de missatges dels seguidors del programa d’Antena 3. Del trio de concursants mítics l’únic que es manté en el concurs és Díaz. No obstant, és el nexe d’unió entre els protagonistes de la trobada, ja que al seu dia va ser rival tant de Nacho, que va abandonar el programa al setembre, com de Luis de Lama, amb qui es va batre en duel fins a finals de gener. 

Temes:

Pasapalabra