Setena disfressa

Monstruita, nova màscara oficial de la segona edició de ‘Mask Singer’

Antena 3 suma una nova màscara participant a Plátano, Gatita, Cocodrilo, Flamenco, Huevo i Mariposa,

Monstruita, nova màscara oficial de la segona edició de ‘Mask Singer’
1
Es llegeix en minuts

‘Mask Singer’ estrenarà ben aviat la seva segona edició a Antena 3 després de l’increïble èxit de la seva primera temporada. Per anar escalfant motors el programa presentat per Arturo Valls està revelant quines màscares cantaran i amagaran els famosos. Després d’avançar aquesta mateixa setmana Flamenco, el format mostra Monstruita, la seva disfressa més acolorida.

Notícies relacionades

Aquesta nova màscara segueix l’estela del seu ‘amic’ Monstruo, en la qual es va amagar l’actor Fernando Tejero en la primera tanda de programes. En aquest cas encara tocarà esperar a l’estrena per conèixer més detalls del personatge que s’amagarà sota aquesta espectacular disfressa que ja ha participat en versions internacionals com l’americana.

Monstruita es converteix en la setena màscara confirmada de cara a la nova edició. Al seu costat hi haurà Plátano, Gatita, Cocodrilo, Flamenco, Huevo i Mariposa, als quals se sumaran nous personatges en els pròxims dies fins a completar el càsting de rostres coneguts la identitat dels quals hauran d’endevinar els espectadors i els investigadors del programa musical.

Temes:

Mask Singer