Torna a atacar la premsa

Fran Rivera justifica l’actitud agressiva de Najwa Nimri: «Jo ho pateixo»

El col·laborador d’‘Espejo Público’ va defensar el comportament de l’actriu, que va agredir diversos periodistes

Fran Rivera justifica l’actitud agressiva de Najwa Nimri: «Jo ho pateixo»
1
Es llegeix en minuts

Ahir ‘Espejo Público’ va parlar de la violenta reacció de Najwa Nimri amb uns periodistes, un comportament incomprensible per a tots els presents menys per a Fran Rivera. En la seva llegendària croada amb la premsa del cor, de la qual paradoxalment s’ha beneficiat des de la seva joventut venent exclusives, el torero va justificar la reacció agressiva que Najwa Nimri va tenir amb una càmera dilluns passat quan arribava dels Goya.

Mentre els seus companys de programa asseguraven no entendre el seu enuig, sobretot tenint en compte que els reporters no li van preguntar per temes personals, Rivera mostrava el seu recolzament a l’actriu de ‘La casa de papel’ i ‘Vis a vis’: «Jo la puc entendre, un ve d’on vingui, amb els problemes que vingui i tu ho sents com una agressió»

Notícies relacionades

El tertulià va voler matisar que aquesta no és la millor manera de solucionar un conflicte amb la premsa, tot i que sí que entenia la seva actuació: «Jo ho he patit i ho pateixo, jo arribo, avui no, però normalment m’esperen a l’AVE, al sortir de la tele, les oficines, en un restaurant... Arriba un moment que es fa insuportable», afegia.

«És veritat que no em sento orgullós d’algunes de les meves reaccions, però és veritat que cal posar-se al lloc de tothom. Hi ha una premsa que farà un treball que no et dona l’opció a dir: “Mira, ara mateix, no”», afirmava el destre. Les seves paraules sorprenien Susanna Griso: «Tenint raó en el que dius, tu pensa que no és el mateix. A Fran el poden perseguir dia i nit. A Najwa Nimri dubto molt que la segueixi ningú i el dia que li fan una pregunta ¿reacciona d’aquesta manera?».

Temes:

Sálvame