Díaz Ayuso recorda el seu passat universitari amb Iglesias a ‘La Campos Móvil’: «Era el que és el moviment podemita d’ara»

La presidenta de la Comunitat de Madrid va afirmar que el líder de Podem no pot «aprofitar l’oportunitat que té per destrossar-ho tot»

Díaz Ayuso recorda el seu passat universitari amb Iglesias a ‘La Campos Móvil’: «Era el que és el moviment podemita d’ara»
1
Es llegeix en minuts

L’entrevista que María Teresa Campos li va realitzar a Isabel Díaz Ayuso en l’estrena de ‘La Campos Móvil’ va fer parlar molt per algunes de les seves declaracions. A més de sembrar la polèmica al dir que l’home patia «més agressions que nosaltres», la presidenta madrilenya també va recordar la seva etapa universitària en la qual va conèixer un jove Pablo Iglesias quan va passar per l’antiga facultat: «Era el que és el moviment podemita d’ara i el vaig conèixer fa 20 anys».

«Eren el mateix, t’obligaven a fer vagues, i ho paralitzaven tot. Ells es van quedar aquí vivint d’això i d’altres vam començar a viure, treballar i conèixer el món. Mai van sortir de la política. Es van quedar a la Universitat Complutense i ja van viure d’això, es van anar col·locant els un als altres i creant un entramat fins avui», va assegurar la dirigent popular.

Notícies relacionades

D’altra banda, Ayuso també va aprofitar la seva intervenció per realitzar un nou atac al Govern d’Espanya quan va ser preguntada per María Teresa Campos després de passar a prop del palau de La Moncloa: «Pedro Sánchez ni sent ni sembla per l’actitud que té davant les coses».

«Sincerament penso que fa mesos que va decidir que fóssim d’altres els que gestionàvem això. Madrid va sortir del confinament molt més tard per interessos per no deixar enrere els seus amics independentistes, em van impedir comprar material sanitari i després no ens van ajudar a adquirir-lo, em van criticar l’hospital d’Ifema, no van posar mesures a l’aeroport de Barajas. Home...», va assegurar la política.