A Màlaga

Ángel Garó, hospitalitzat i operat per problemes derivats de l’apendicitis aguda que va patir

Ángel Garó, hospitalitzat i operat per problemes derivats de l’apendicitis aguda que va patir
1
Es llegeix en minuts

Ángel Garó es troba hospitalitzat després d’haver sigut operat dimarts passat a l’Hospital Quirón de Málaga a causa d’una hèrnia. Es tracta d’una de les conseqüències que han derivat de l’apendicitis aguda amb abscés que va patir el desembre del 2019 per la qual va ser intervingut per evitar que donés lloc a una peritonitis.

«Aquella intervenció em va deixar diverses seqüeles, fins al punt de perdre part muscular de l’estómac per una perforació de l’apèndix, desembocant al seu torn en una dolorosa hèrnia», ha afirmat el mateix còmic a La Razón, on revela que la seva intervenció ha acabat satisfactòriament i «sense complicacions de cap tipus». 

Notícies relacionades

L’actor s’ha de mantenir uns dies més ingressat fins a rebre l’alta i poder seguir amb la seva nova etapa professional. Tal com ha explicat l’actor, ara té diversos projectes entre mans: «Era important treure’m això i reprendre la meva rutina en tots els sentits», expressa.

Garó té previst el rodatge d’un curtmetratge, ‘La valija’, que ell mateix escriu i protagonitza en homenatge a Chicho Ibáñez Serrador. El que per ara no entra en els seus plans és tornar a Telecinco. El que fos concursant de ‘GH VIP’ i un dels personatges més polèmics dels últims anys a ‘Sálvame’, Garó explica que no vol tornar a aquell plató: «Em van trucar per fer els sopars de ‘Sálvame’ i més coses que ara mateix no m’interessen i no em veig fent-ho. Ara m’està portant una altra persona, Edith, i vol enfocar la meva carrera per una altra banda», explica.

Temes:

Sálvame