Se sincera

La sorprenent confessió d’Ana Rosa en el seu programa: «Jo un dia vaig votar l’esquerra»

La presentadora ha fet aquesta revelació durant la seva entrevista al doctor Oriol Mitjà

La sorprenent confessió d’Ana Rosa en el seu programa: «Jo un dia vaig votar l’esquerra»
1
Es llegeix en minuts

Ana Rosa Quintana ha entrevistat aquest dimecres en directe Oriol Mitjà, metge i investigador que ha participat en el programa per analitzar la situació d’Espanya davant la tercera onada de coronavirus i per compartir la seva opinió sobre la sortida de Salvador Illa del Ministeri de Sanitat per convertir-se en el candidat del PSC en les eleccions catalanes. 

La intervenció de Mitjà en el matinal de Telecinco ha donat peu al fet que la presentadora hagi revelat la postura política que va tenir en el passat. L’entrevistat va començar explicant que, malgrat que sempre ha sigut «votant d’esquerres», en determinats assumptes no està d’acord amb l’Executiu: «He de denunciar, sigui el Govern que sigui, que la gestió ha sigut dolenta i que la rendició de comptes és sana per a la democràcia». 

Dit això, el doctor ha reconegut que no creu que sigui adequat celebrar les eleccions a Catalunya el pròxim 14 de febrer: «Tot i que no estiguem en estat d’alarma com al març, quan estaven convocades les del País Basc i Galícia, la situació epidèmica i sanitària és igualment dolenta». «Soc partidari que es retardin, el mínim temps possible, fins que es puguin celebrar de forma segura», ha apuntat. 

Notícies relacionades

Després d’escoltar els arguments de Mitjà, Ana Rosa li ha agraït que expressi les seves opinions amb franquesa: «M’agrada molt que diguis el que penses». «Dius que ets un home d’esquerres. El fet de ser d’esquerres o votar un partit o un altre, no vol dir que anul·li el teu sentit comú i de responsabilitat davant la societat». 

Ana Rosa no s’ha quedat allà i ha fet una revelació que, sens dubte, haurà agafat per sorpresa més d’un. «Jo un dia també vaig votar esquerres», ha deixat caure la presentadora, que habitualment rep crítiques des de determinats sectors per la seva ideologia al capdavant del programa.