A ‘Espejo público’

Susanna Griso sentencia Fernando Simón: «Va perdre la credibilitat al març»

La presentadora d’Antena 3 ha compartit una contundent opinió sobre l’epidemiòleg

Susanna Griso sentencia Fernando Simón: «Va perdre la credibilitat al març»
1
Es llegeix en minuts

Fernando Simón continua estant en el focus de les crítiques, també als platós de televisió. El director del Centre de Coordinació d’Alertes i Emergències Sanitàries va rebre fa uns dies un dur atac d’Ana Rosa Quintana, però la presentadora de Telecinco no ha sigut l’única que ha manifestat el seu descontentament amb ell. 

Aquest dimecres, Susanna Griso també li llançava un dard a Simón després que Diego Revuelta, col·laborador d’‘Espejo público’, expliqués que s’ha convertit en la imatge d’una campanya de la Unió Europea per conscienciar sobre la importància de la vacunació sota el següent lema: «Ho faré quan arribi el meu torn. Per tots i cadascun de nosaltres». 

Després que Revuelta afirmés que hi ha «polèmica» per la participació de Simón en aquest anunci, la presentadora va reconèixer que en aquest cas no creu que hi hagi una causa justificada per a la controvèrsia: «Jo crec que es mostra a favor de la vacuna i això està bé». No obstant, Griso sí que va mostrar el seu rebuig cap a altres comportaments de l’epidemiòleg. 

Notícies relacionades

«El que em preocupa de Fernando Simón, a més de les seves prediccions, que sempre em deixen una mica freda, és que l’hem vist en determinades entrevistes de motard, fent surf o submarinisme. Però després portar-lo aquí a un plató i fer-li preguntes sobre la pandèmia és més complicat», va apuntar la comunicadora, visiblement molesta per no haver aconseguit portar-lo al seu plató. Va afegir a més que, en aquest sentit, Simón «sí que elegeix molt on i com va», fent referència a l’entrevista que li va concedir a Jesús Calleja i en la qual va respondre a totes les preguntes relacionades amb la pandèmia. 

«Ho dic amb tot el carinyo perquè és una persona que fins i tot em cau bé, però crec que va perdre la credibilitat al març, quan va dir que tindríem pocs casos i sense transmissió generalitzada», va admetre Griso abans de finalitzar: «Ara segueix tretze són tretze amb la soca britànica, dient que possiblement estem arribant al pic i que aviat tindrem certa estabilització amb els contagis».