ORGULL DE FILL

El pare d’Ion Aramendi, concursant sorpresa de ‘MasterChef Abuelos’

EL Santiago va ser un dels protagonistes de l’especial del ‘talent’ culinari

El pare d’Ion Aramendi, concursant sorpresa de ‘MasterChef Abuelos’
1
Es llegeix en minuts

El dia de Nadal, un conegut presentador va presumir amb orgull per la participació del seu pare en un programa de televisió. Ion Aramendi va voler compartir a les xarxes socials aquest divendres 25 de desembre que el seu pare era un dels concursants de l’especial ‘MasterChef Abuelos’ emès per TVE.

El pare del comunicador es va atrevir a participar en el programa als seus 75 anys d’edat. Natural de Sant Sebastià, tot i que resideix des de fa 24 anys a Salamanca, el Santiago va treballar molts anys com a directiu i al retirar-se va començar a aprendre a espavilar-se als fogons. La seva especialitat a la cuina són les mandonguilles i els macarrons

Notícies relacionades

El Santiago va ser un dels protagonistes d’aquest especial nadalenc del ‘talent’ culinari en què 10 concursants majors de 65 anys van intentar convertir-se en el guanyador de la nit. El presentador de ‘El Cazador’ va ser qui ho va anunciar a les xarxes socials per mostrar el seu recolzament al seu pare: «Aquesta nit no us perdeu ‘MasterChef Abuelos’ perquè participa una de les persones més importants de la meva vida, el MEU PARE! El Santiago, L’AITA, per a mi el millor pare del món! Desitjant veure’l en acció!!!».

Durant l’emissió, Aramendi va anar comentant a les seves xarxes socials tot el que passava en el pas del seu pare pel concurs. Multitud d’usuaris i de personatges televisius van voler mostrar el seu recolzament al Santiago, que es va convertir en un dels avis més destacats de l’emissió al mostrar el seu costat més tendre mentre cuinava en el programa de cuina.

Temes:

Masterchef