Nova versió

‘Mask singer’ fa un pas més enllà: així és l’‘spin-off’ que arriba aquest mes als Estats Units

La cadena Fox estrena el 27 de desembre ‘The masked dancer’ amb un nou grup de famosos emmascarats

‘Mask singer’ fa un pas més enllà: així és l’‘spin-off’ que arriba aquest mes als Estats Units
2
Es llegeix en minuts
Sergio López Merillas

‘The masked singer’ es reinventa amb un ‘spin-off’, una cosa habitual en els ‘talent shows’ d’èxit mundial com ‘La Voz’ o ‘Factor X’. La versió espanyola d’aquest revolucionari format aterrava el novembre passat a Antena 3 amb tots els ingredients per funcionar, ja que arribava precedit d’una enorme popularitat en altres països com Alemanya, els Països Baixos o els Estats Units. És precisament en aquesta última regió que el concurs comptarà amb una nova versió que estarà centrada en una altra disciplina artística: el ball

La cadena Fox estrenarà el 27 de desembre ‘The masked dancer’, una variant del format original que va ser anunciada fa un any i que per fi està a punt per veure la llum. La dinàmica del programa continuarà sent la mateixa: famosos emmascarats pujaran a l’escenari i intentaran mantenir en secret les seves veritables identitats per aconseguir un lloc a la gran final. No obstant, en comptes de cantar hauran de ballar, una cosa que sens dubte dificultarà la feina dels investigadors. 

El portal Variety va mostrar aquest dimecres un nou avançament de ‘The masked dancer’, que comptarà amb Craig Robinson com a mestre de cerimònies i l’actor Ken Jeong, la cantant Paula Abdul, l’actor Brian Austin Green i l’actriu i cantant Ashley Tisdale com a equip d’investigadors. 

El tràiler avança que hi haurà «pistes per tot arreu» per poder endevinar qui són les ‘celebrities’ que s’amaguen sota de les divertides i espectaculars disfresses, entre les quals hi ha una Tulipa, un Glaçó o un Peix martell. Els investigadors s’hauran de guiar pels moviments dels personatges, tot i que també tindran l’oportunitat de sentir una paraula de boca dels concursants amb les seves veus reals

Un pas més enllà amb què la Fox espera repetir els alts índexs d’audiència que ha aconseguit amb ‘The masked singer’, que ahir a la nit va emetre la gran final de la seva quarta edició proclamant el Sol com a vencedor, revelant també la famosa que li havia estat donant vida durant les setmanes de concurs: la cantant i actriu LeAnn Rimes.

L’origen de ‘The masked dancer’ es troba ni més ni menys que en el xou d’Ellen DeGeneres. L’‘spin-off’ està inspirat en una secció del conegut programa de la presentadora, que exerceix a més com a productora executiva d’aquest nou gir en el ‘talent show’ amb James Breen, Craig Plestis i Dan Martin

‘Mask Singer’, un èxit també a Espanya

Notícies relacionades

El rendiment que aconsegueixi ‘The masked dancer’ als Estats Units serà determinant per conèixer si el format arriba a altres països en què ‘The masked singer’ ha sigut un èxit d’audiències, com és el cas d’Espanya. El ‘talent show’, presentat al nostre país per Arturo Valls, va començar les emissions el 4 de novembre amb un 27,2% de quota de pantalla i més de 3,6 milions d’espectadors, convertint-se en la millor estrena d’entreteniment dels últims vuit anys.

Produït per Fremantle (’Got talent’, ‘Idol Kids’), el programa s’ha estabilitzat amb unes dades al voltant del 22% que li permeten liderar amb comoditat la seva franja d’emissió a Antena 3. La setmana que ve se celebrarà la gran final, en què s’enfrontaran les quatre màscares que encara no han sigut revelades: Caniche, Catrina, Camaleó i Corb. No obstant, les seves identitats ja no són un secret per als seguidors del format, ja que les pistes fotogràfiques de la gala d’ahir a la nit van ser molt reveladores.

Temes:

Mask Singer