A TVE

'HIT' genera debat en la seva estrena amb la seva explicació sobre la paradoxa de la tolerància

Les xarxes socials van quedar dividides després d'una escena protagonitzada pel personatge de Daniel Grao

daniel-grao-en-hit

daniel-grao-en-hit

3
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Com era d’esperar, el primer capítol de ‘HIT’ no ha deixat indiferent ningú. Després de la seva bona acollida al Festival de Màlaga i en el FesTVal de Vitòria, la nova sèrie de TVE va generar ahir a la nit una enorme conversa a les xarxes socials durant la seva emissió en el prime time de La 1, rebent crítiques positives pel seu reflex de la realitat a les aules i per posar sobre la taula temes que estan de plena actualitat.

Les xarxes socials, el sexe, les addiccions, el porno, les drogues i la falta d’estímuls del sistema d’ensenyament actual són alguns dels assumptes que s’abordaran en els pròxims episodis de ‘HIT’, protagonitzada per Daniel Grao. L’actor es posa a la pell d’Hugo Ibarra Toledo, un polèmic professor i pedagog que aposta per capgirar els valors tradicionals del sistema educatiu.

«Hi ha qui creu que el feixisme és una opció més»

Una de les escenes més comentades del primer capítol va ser protagonitzada precisament per Hugo, conegut com a HIT, pel seu discurs sobre la paradoxa de la tolerància. «Si volem una societat tolerant, caldrà ser intolerant amb la intolerància. Això últimament no s’entén gaire, i hi ha qui creu que el feixisme és una opció més», explica el professor enmig d’una de les seves xerrades.

«La culpa és sempre dels nens i dels pares, dels professors mai», deixa caure una dona, a la qual cosa el personatge de Daniel Grao respon: «La culpa potser és d’una societat que aplaudeix la ‘cutresa’ per arribar a l’èxit».

Notícies relacionades

El compte de Twitter de TVE va compartir aquest fragment, molt aplaudit per un sector dels espectadors i molt criticat per un altre. «És llegir les respostes a aquest tuit i veure un munt de persones rabiant i llançant escuma per la boca contra la sèrie i la cadena. ¿S’hauran donat per al·ludides potser?», es pregunta un usuari.

Aquesta escena ha sigut suficient perquè algunes persones arremetin contra TVE i demanin la retirada de ‘HIT’, que ahir es va estrenar davant un acceptable 10% de quota i 1,6 milions d’espectadors.

Temes:

TVE