CASAMENT A LA VISTA

Fani i Christofer anuncien que es casen: «Em fa por que em sigui infidel una altra vegada»

La parella més polèmica de 'La isla de las tentaciones' planeja contreure matrimoni aquest estiu

fani-y-christofer

fani-y-christofer

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Fani i Christofer tornen a estar junts després del seu polèmic pas per ‘La isla de las tentaciones’ i sembla que estan disposats a reforçar encara més la seva relació. Després que ella li fos infidel al ‘reality show’ amb Rubén Sánchez, el jove teleoperador l’ha perdonat i tots dos han girat full. Tant és així que han anunciat que es casaran aquest estiu, una vegada que Fani hagi tornat de ‘Supervivientes’

Abans de sortir cap a Hondures, Fani ha revelat que Christofer li va demanar matrimoni amb un anell de diamants. «Ja m’ho havia demanat el 2016 a Torrevella, allà ens vam fer parella de fet», explica la futura supervivent, que afirma que li agradaria «que el casament duri dos dies». «Al final serà com ella vulgui», assumeix ell en una entrevista concedida a la revista ‘Lecturas’. 

Tot i que la parella es mostra feliç pel casament, tots dos reconeixen que l’ombra de la infidelitat continua planant sobre ells. Christofer confessa que sent «por que em sigui infidel una altra vegada», però ella està convençuda que això no tornarà a passar: «Vull que sàpiga que no tornaré a fer-ho». «M’ha dit que està sempre a 50 metres dels nois», assegura Fani. 

Fani: «Christofer és l’home de la meva vida»

Durant els seus primers dies a Hondures, Fani ha recordat la seva història d’amor amb Christofer i ha assegurat que està molt enamorada d’ell. «El meu nòvio i jo hem demostrat que, malgrat tot, quan hi ha amor, hi ha amor».

Notícies relacionades

«Malgrat una cagada monumental com la meva davant de tot Espanya, m’he adonat que és l’home de la meva vida», va assegurar en una conversa amb Rocío Flores i altres companys. 

Rubén, el ‘temptador’ amb el qual li va ser infidel a Christofer, va ser testimoni d’aquestes imatges i li va llançar un dard des de ‘MYHYV’. «A l’illa es recordava poc d’ell», va deixar anar el nou tronista del ‘dating show’ de Cuatro.