FACTURES AL MUNICIPI

Dimiteix el president del PP d’Esplugues per colar despeses personals a l’ajuntament

El regidor deixa entreveure que, a més d’abandonar el seu lloc al partit, renunciarà també a la seva acta de regidor com a conseqüència de les irregularitats. 

Dimiteix el president del PP d’Esplugues per colar despeses personals a l’ajuntament

MANUEL arenas

1
Es llegeix en minuts
Manuel Arenas
Manuel Arenas

Redactor i coordinador de l'equip d'informació de l'àrea metropolitana de Barcelona

Especialista en històries locales, audiències i informació de l'àrea metropolitana de Barcelona i reporterisme social

Ubicada/t a àrea metropolitana de Barcelona

ver +

El regidor d’Esplugues de Llobregat Marcos Sánchez ha dimitit dels seus càrrecs al Partit Popular (PP) després que EL PERIÓDICO publiqués a finals de la setmana passada que va colar durant anys factures personals com a despeses del partit per pagar-les amb diners públics.

La renúncia de Sánchez incumbeix tant la presidència del PP d’Esplugues com la vicesecretaria general d’Electoral que el regidor liderava al PP de Catalunya. L’abandonament dels càrrecs interns ha sigut confirmat a aquest diari per fonts del PP català i per Sánchez, que va ser també secretari general de Noves Generacions a Catalunya.

Consultat per aquest diari sobre si també deixarà la seva acta com a regidor de l’ajuntament, en conversa telefònica amb aquest diari, Sánchez va afirmar: "Prendré les decisions pertinents més a curt que a llarg termini", deixant entreveure que presentarà també la seva renúncia a l’acta de regidor a Esplugues.

Vida familiar i professional

Notícies relacionades

Sánchez confirma que renunciarà "sense escarafalls ni soroll" i "de manera coordinada amb la meva dedicació professional, que requereix de tranquil·litat mediàtica", ja que actualment diu que està centrat en la seva vida familiar i professional. Sobre quines són les raons que l’han portat a dimitir, l’encara regidor espluguenc es limita a comentar que no pot dir-ne res més.

Per la seva banda, davant les informacions d’aquest diari, l’Ajuntament d’Esplugues va comunicar que estudiarà accions legals i investigarà també les factures del mandat polític 2015-2019 justificades per Sánchez. L’administració local va emetre un comunicat en el qual destacava la "preocupació" del govern municipal pel cas.