A 'SÁLVAME'

Jorge Javier Vázquez mostra el seu rebuig de la tauromàquia: «Crec que ja està bé»

El presentador va voler deixar clara la seva opinió abans de confirmar al torero Antonio Pavón com a concursant de 'Supervivientes'

jorge-javier

jorge-javier

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

El plató de ‘Sálvame’ es va transformar aquest dimecres en una plaça de toros per anunciar la identitat del nou concursant de ‘Supervivientes’: el torero Antonio Pavón. Però abans de revelar el nom del dotzè fitxatge del ‘reality show’, Jorge Javier Vázquez es va dirigir a la càmera per manifestar el seu «més absolut rebuig» al món de la tauromàquia. «Crec que ja està bé», va començar dient. 

«Ha sigut objecte d’inspiració d’obres d’art, de pintures, de novel·les, de poesies... però crec que la relació de l’ésser humà amb el món animal ha canviat», va afegir Jorge Javier des de la improvisada plaça de toros muntada al decorat del seu programa. D’altra banda, el presentador va assenyalar que «aquest país faria un pas endavant molt important si es desterren per fi les corrides de toros»

Notícies relacionades

«És una opinió personal. He de ser aquí perquè així ho ha decidit el director, però he de manifestar la meva opinió. Estic en contra de les corrides de toros i tant de bo arribi el dia en què a les places de toros d’aquest país només se celebrin concerts», va concloure Jorge Javier mentre rebia els aplaudiments del públic al plató. 

Jorge Javier, ferm defensor dels drets dels animals, també va mostrar el seu rebuig de la tauromàquia el 2014, quan va assegurar en directe que deixaria de votar el PSOE si recolzava la polèmica festa del Toro de la Vega. En aquell temps, Pedro Sánchez li va trucar per telèfon i es va comprometre a presentar «una proposició de llei de protecció animal a nivell nacional que obligués a uns mínims». No obstant, la iniciativa parlamentària va ser rebutjada pel Partit Popular.

Temes:

Sálvame