A PUNT DE VIATJAR A HONDURES

Lara Álvarez, sobre el fitxatge fallit de Cifuentes per 'Supervivientes': «És una pena, és un perfil potent»

L'asturiana repetirà com a copresentadora del 'reality show' des d'Hondures

lara-alvarez

lara-alvarez

1
Es llegeix en minuts

Queden tan sols unes setmanes perquè arrenqui la nova edició de ‘Supervivientes’ i Lara Álvarez ja es prepara per posar rumb a Hondures. L’asturiana tornarà a formar tàndem amb Jorge Javier Vázquez i agafarà les regnes del programa des de l’illa, que rebrà un nou grup de famosos disposats a viure l’aventura més gran de les seves vides. Davant de la imminent estrena del ‘reality’, Lara es mostra entusiasmada i amb moltes ganes de retrobar-se amb la que serà casa seva durant els pròxims tres mesos. 

«S’ha convertit en el programa de la meva vida. No només m’omple professionalment perquè és un aprenentatge brutal, sinó que personalment també és una evolució. Sento que aquest any serà màgic», ha assegurat Lara en una entrevista per a LOC. A més, avança que «les sorpreses estan assegurades» i reconeix que encara no coneix el càsting per complet. I és que, Telecinco i Buldog TV es troben encara en ple procés de selecció. 

Un dels noms que va sonar amb força i que sens dubte hauria sigut una autèntica bomba és el de Cristina Cifuentes, expresidenta de la Comunitat de Madrid. No obstant, com va avançar en exclusiva YOTELE i va confirmar ella mateixa posteriorment a ‘Sábado  deluxe’, finalment no participarà en el ‘reality’ de supervivència. 

Notícies relacionades

Al ser preguntada sobre aquest intent de fitxatge, Lara afirma que és «una pena» que Cifuentes no viatgi als Cayos Cochinos. «Seria un perfil molt potent», apunta la presentadora, que té ganes de veure polítics a ‘Supervivientes’: «Em sembla que és una bona manera de conèixer la persona més enllà del polític»

«El bo que té ‘Supervivientes’ és que al final està obert a qualsevol tipus de professió. S’aparca sempre la vida professional i la que veus en el concurs és la persona; crec que és molt bona manera de conèixer la gent. És un ‘reality’ de superació personal i d’entreteniment», recorda Lara.