ESPECTACULAR REPTE

Nou accident a 'El hormiguero': un cotxe bolca durant un assaig

Un dels especialistes del programa va haver de fregir un ou mentre conduïa un vehicle sobre dues rodes

el-hormiguero

el-hormiguero

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

’El hormiguero’ no té límits i aquest dimecres va posar en marxa un altre espectacular repte que va deixar amb la boca oberta els espectadors. Folco, un dels especialistes del programa, va aconseguir fregir un ou mentre conduïa un cotxe al mateix temps. A més, va haver de fer-ho d’una manera peculiar: deixant el vehicle en equilibri sobre dues rodes i donant voltes per l’exterior d’un cercle de foc.

Malgrat que l’experiment va sortir bé durant l’emissió en directe del programa, Pablo Motos va voler mostrar l’incident que va tenir lloc en l’assaig previ. «Vull que vegem el que ha passat», assenyalava el presentador mentre arribava a la zona del repte acompanyatd’Alberto Chicote, el convidat d’ahir a la nit. 

Notícies relacionades

En les imatges es va poder veure que el conductor va perdre el control del cotxe i va acabar xocant contra una de les parets del plató, cosa que va provocar que el cotxe bolqués. Després de l’accident, una persona de l’equip li va preguntar que si es trobava bé, i l’especialista li va respondre mentre sortia pel seu propi peu: «Jo sí, el cotxe no ho sé».

Afortunadament, tot va quedar en un gran ensurt i Folco va aconseguir complir el repte en directe. No obstant, Chicote no va quedar convençut amb l’estat en què havia quedat l’ou: «No és per tocar res, però ou ferrat... tampoc ens posarem formidables». «És entre ou i truita», va fer broma Motos. 

Temes:

El hormiguero