A 'EL INTERMEDIO'

Wyoming, taxatiu davant de les propostes de Vox sobre l'avortament: ¿Acabarem com a 'El cuento de la criada'?

El presentador va voler opinar sobre les mesures proposades per la formació política al Parlament d'Andalusia

el-intermedio

el-intermedio

1
Es llegeix en minuts
Franc Recio

Aquesta setmana, Vox ha tornat a rebre crítiques per la moció contra l’avortament presentada al Parlament d’Andalusia. Entre altres coses, el partit liderat per Santiago Abascal plantejava que les clíniques en les quals es practiqui passin a dir-se ‘avortoris’. Arran d’aquestes polèmiques proposades, el Gran Wyoming va voler fer una reflexió sobre el tema a ‘El Intermedio’.

Després d’una introducció per part de Sandra Sabatés, el presentador va iniciar el seu al·legat sobre les mesures: «El que s’aconsegueix és tornar més traumàtica l’experiència i fer sentir culpables les persones que decideixen avortar. Resulta preocupant que Vox vulgui que els professionals que treballen en aquestes clíniques intentin convèncer les dones que no estan fent el correcte».

«Avortar és una decisió ja molt difícil. Aquestes dones no necessiten que els posin encara més traves. Si als polítics de Vox els agraden les curses d’obstacles, que no legislin sobre l’avortament, que presentin una moció perquè torni el ‘Grand Prix’, va afegir el conductor del format de Globomedia.

Notícies relacionades

Abans de finalitzar la seva reflexió, el presentador de laSexta va donar pas a les paraules del diputat del partit d’ultradreta Manuel Gavira, en les quals justificava les mesures argumentant que «nosaltres necessitem nens i l’avortament ho impedeix».

Davant d’aquestes polèmiques declaracions, el Gran Wyoming va voler fer una irònica i clara comparació per sentenciar el tema: «És clar que sí, prohibim l’avortament, punxem els preservatius i obliguem les dones a tenir fills. Això acabarà com ‘El cuento de la criada’,però a l’andalusa: Les dones en comptes de còfia, portaran mantellina».