A ANTENA 3

La lliçó de feminisme que una nena li va donar a Bertín Osborne el 1998

'Zapeando' ha recordat el pas de l'Alba, una nena de 5 anys, pel programa 'Esos locos bajitos'

alba

alba

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘Zapeando’ ha llançat la vista al passat per recordar ‘Esos locos bajitos’,el mític format que va presentar Bertín Osborne a Antena 3 el 1998 i en el qual xerrava amb un grup de nens i nenes sobre diferents assumptes. Una d’elles era l’Alba, una petita de tan sols 5 anys que va donar una lliçó de feminisme a l’actual presentador de ‘Mi casa es la tuya’

En el fragment que ha rescatat el programa de Dani Mateo, l’Alba va llançar una crítica als homes que exigeixen a les seves dones que els facin el sopar mentre ells descansen. A més, al ser preguntada sobre si li agradaria tenir un nòvio famós quan fos més gran, la resposta de la nena va ser contundent: «La veritat és que no. Perquè els homes fan fàstic, alguns no valen per a res, alguns són tontos i no són intel·ligents».

Quan un altre dels nens va mostrar el seu desacord amb aquestes paraules, Alba va continuar raonant la seva resposta: «Doncs millor, així no tinc a cap home a casa que em digui que faci coses». Sobre el seu futur professional, va assegurar que la seva intenció era treballar com «una pintora famosa». 

Notícies relacionades

No obstant, sembla que l’Alba va canviar d’opinió amb el pas dels anys, ja que actualment es troba realitzant una investigació sobre l’ELA a Estocolm. Així ho va revelar ‘Zapeando’, que va realitzar una connexió en directe amb la protagonista d’aquest momentazo. «Soc científica i estic fent un doctorat, estem treballant a buscar fàrmacs», va explicar. 

Respecte al seu pas per ‘Esos locos bajitos’, va reconèixer que va ser una experiència «divertida» perquè «anava sense saber res, passàvem el dia i coneixíem gent molt famosa». «Eres una nena molt compromesa, tenies un discurs ferri. ¿Continues pensant igual? ¿Els homes fem fàstic?», li va preguntar Mateo, el que ella va respondre entre rialles: «No feu fàstic, però recolzar el ‘me too’ és bastant important»