MODEL I INFLUENCER

Les fotos més ardents de Nuria, nova confirmada per a 'GH VIP 7'

El compte d'Instagram de la concursant del reality show està atapeït de fotografies molt pujades de to

nuria

nuria

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘GH VIP 7’ compta des d’aquest mateix dissabte amb una cara nova a la seva llista oficial de concursants. ‘Viva la vida’ ha confirmat durant la tarda d’aquest dissabte que Nuria, model i nòviad’Omar Montes, participarà en la setena edició del reality show, informació avançada en exclusiva per YOTELE aquest matí. Fins al moment, Nuria és una de les concursants menys mediàtiques i poc es coneix d’ella, més enllà que ha estudiat Farmàcia i que actualment manté una relació amb el guanyador de ‘Supervivientes 2019’.

De fet, la jove de 27 anys va protagonitzar el videoclip d’‘Enamorada’, un dels últims temes del DJ. Un projecte en el qual Nuria mostra la seva faceta més sexi, la mateixa que també exposa a les seves publicacions d’Instagram.

El compte de la model està atapeït de fotografies molt pujades de to en les quals presumeix de cos, posant en roba interior i llenceria en escenaris de tot tipus: a casa seva, a la platja, a un ring de boxa, en plena naturalesa o fins i tot a una hamburgueseria.

Més de 365.000 seguidors 

Notícies relacionades

Nuria, que té més de 365.000 seguidors a la coneguda xarxa, és l’absoluta protagonista del seu compte amb una infinitat de fotografies en les quals llueix el seu escultural i tatuat cos, imatges amb què arriba a superar els 20.000 likes. Però a més, també trobem una instantània en la qual apareix acompanyada de la seva parella, Omar, a un camp de futbol. Tots dos hi apareixen conjuntats amb uns conjunts molt esportius. 

La foto de Nuria amb El Cejas

Resulta que el mes de maig passatva compartir una foto al costat d’El Cejas, un altre dels concursants oficials de ‘GH VIP’. Tots dos es retrobaran entre les parets de Guadalix de la Sierra en tan sols uns dies. ¿Mostrarà Nuria el seu costat més sensual davant de les càmeres de la casa més famosa de la televisió?