A ATRESPLAYER PREMIUM

Atresmedia estrenarà en pagament la sèrie sobre la Veneno produïda per Los Javis

La sèrie sobre la vida de Cristina Ortiz serà al catàleg d'Atresplayer Premium

la-veneno

la-veneno

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Atresmedia presenta aquest dimarts en roda de premsa Atresplayer Premium, el seu nou servei de vídeo sota demanda que comptarà amb continguts de producció pròpia. 'Veneno', la sèrie que preparen Javier Calvo i Javier Ambrossi sobre la vida i mort de Cristina Ortiz, coneguda com la Veneno, tindrà una preestrena ‘online’ en aquesta nova aposta del grup de comunicació. 

'Veneno', produïda per Suma Latina amb la producció associada d’Apache Films, serà un dels productes que es podran disfrutar al catàleg d’Atresplayer Premium abans de la seva estrena en obert. 'El nudo' i 'Cuatro bodas y un funeral' també s’estrenaran en la plataforma ‘online’ del grup. 

(En elaboració)

Així és 'Veneno'

Notícies relacionades

Atresmedia assenyala que 'Veneno’ és "un viatge trepidant que repassarà la història d’Espanya des dels anys 60 fins a l’actualitat des del punt de vista d’una dona lluitadora i excepcional que va conquerir i va canviar tot un país".

“Com en qualsevol vida, però sobretot en una de tan intensa com la de la Veneno, els gèneres s’entremesclaran, variant en cada etapa de la seva vida. ‘Veneno’ necessitarà tota mena de gèneres per ser explicada. Perquè ella va ser un gènere en si mateixa”, comenten Los Javis. 

Temes:

Atresmedia