DISSENY CONJUNT

Violeta es tatua amb Fabio i envia un missatge als seus 'haters'

Els dos 'supervivents' s'han fet un tatuatge que simbolitza la relació que van iniciar a l'illa

violeta-y-fabio

violeta-y-fabio

1
Es llegeix en minuts

Violeta i Fabio estan disposats a apaivagar tots els rumors sobre la seva relació. Els concursants de 'Supervivientes' han sorprès tots els seus seguidors després de compartir a les seves xarxes socials el tatuatge que s’han fet per segellar el seu amor. Tots dos han escollit el mateix disseny, un cor de què neix una palmera que simbolitza el lloc on es van conèixer fa tan sols tres mesos.

"Si estimar-te està malament, no vull estar bé", ha escrit Violeta en el seu compte d’Instagram, acompanyant el missatge amb una sèrie de fotografies pujades de to al costat de l’argentí. També hi ha el tatuatge, que ha despertat tota mena d’opinions entre els usuaris de l’aplicació.

Notícies relacionades

Mentre que alguns celebren que l’afer entre els ‘supervivents’ vagi vent en popa, altres posen en dubte que la relació arribi a bon port i critiquen que hagin pres la decisió de fer-se un tatuatge que, en principi, està destinat a durar tota la vida.

Després de l’allau de missatges, Violeta no ha dubtat a explicar el motiu pel qual ha decidit fer aquest pas. "Els tatuatges són etapes de la vida plasmades a la pell, no em penedeixo ni em penediré mai de cap dels que porto, ja que cada un d’ells em recorda al moment que vaig viure", comença dient abans de dedicar una contundent frase als seus detractors: "Podeu viure tranquils i deixar-me en pau. ¡Gràcies!".