ENTREVISTA A LA SEXTA

Pablo Iglesias, a 'El intermedio': "Si soc ric, ho soc en números vermells"

El líder de Podem va parlar amb El Gran Wyoming i amb Sandra Sabatés sobre la crisi interna de Podem

pablo-iglesias

pablo-iglesias

1
Es llegeix en minuts
Sergio L. Merillas

El Gran Wyoming i Sandra Sabatés van tenir companyia aquest dilluns a la taula d’’El intermedio'. Pablo Iglesias, secretari general de Podem, va acudir a l’exitós espai de La Sexta per concedir-los una entrevista als seus presentadors. El polític no va tenir problemes a l’hora de parlar sobre la crisi interna del seu partit i també sobre els titulars que asseguren que tant ell com Irene Montero són "els més rics" de la formació.

"Tinc un deute de gairebé mig milió d’euros. Si soc ric, ho soc en números vermells", va assegurar Iglesias després que Wyoming li preguntés per aquest tema. "No em queixo, tinc molta sort de tenir un bon salari i de poder fer un altre mena de feines per les quals em paguen. Mai m’han regalat res i tot el que he guanyat ha sigut treballant", va recalcar el líder del partit morat.

D’altra banda, Iglesias va negar que Pablo Echenique sigui el ‘boc expiatori’ de Podem després de les eleccions: "Ha fet una feina magnífica, però també s’ha de deixar respirar la gent". "Ser responsable d’Organització és menjar-se marrons en qualsevol partit, però a Podem més. Necessitava canviar i així ho vam parlar abans de les eleccions. Crec que està bé que un partit faci canvis quan li va malament", va afegir.

"Psicodrames mediàtics", l’error de Podem

Notícies relacionades

Respecte al seu càrrec, Iglesias va afirmar que "sempre està a disposició de les bases". "Per demanar una hipoteca a 30 anys i comprar-nos una casa amb els nostres diners es va dir que no érem honorables i vam deixar que decidís la gent de la nostra formació política", va recordar el polític abans de llançar un dard als seus adversaris: "Tant de bo ho fessin els altres quan els acusen de copiar tesis doctorals, que els regalin un màster o de robar".

A l’hora de fer autocrítica, va considerar que un dels errors més grans de Podem ha sigut el de convertir els seus debats en "psicodrames mediàtics". "És una cosa que ens ha fet molt mal i que ha demostrat poca maduresa com a formació política", va admetre Iglesias, que també va parlar de la marxa d’Errejón i Espinar, entre d’altres. "Quan un perd la discussió no se n’ha d’anar. Pot perdre i seguir, no és necessari muntar un altre partit", va deixar anar.