DESPRÉS DEL SEU DESACORD

Jorge Javier Vázquez es disculpa amb Dakota a 'Supervivientes': "En cap moment et vaig voler fer mal"

El presentador li va demanar perdó a la concursant després d'un comentari que va fer a la gala de dijous passat

jjv-dakota

jjv-dakota

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Dijous passat, Jorge Javier Vázquez i Dakota van mantenir un fort desacord a 'Supervivientes' a compte d’un desafortunat comentari del presentador sobre el pas de la concursant per ‘Hermano mayor’. Però ahir a la nit, tots dos es van reconciliar i van acostar actituds. Des de plató, el comunicador va arrencar la gala demanant-li disculpes a la jove: "Vaig intentar posar una nota d’humor, però no va sortir com esperava".

Jorge Javier va reconèixer que, després de reflexionar, va arribar a la conclusió que no era "ni el moment ni el to adequat". "Vull demanar-te disculpes si en algun moment et va fer mal i et va ferir la frase que jo vaig pronunciar, en cap moment vaig voler fer-ho", va deixar clar mentre Dakota escoltava atentament les paraules del presentador des de les platges hondurenyes.

"El teu pas per ‘Hermano mayor’ no té res de vergonyós ni criticable, al contrari, em sembla un programa de creixement personal i tu així ho vas demostrar. Si en algun moment t’he fet mal et demano disculpes, perquè si faig una broma és perquè tots riguem, no perquè ningú pugui arribar a patir", va afegir.

Jorge Javier: "Un s’equivoca quan està viu"

Notícies relacionades

En el seu extens discurs, Jorge Javier va assegurar que la seva relació amb Dakota no ha canviat: "Espero que continuem tenint una complicitat com la que teníem". "Vull que estiguis tranquil·la, no tornarà a passar. Els meus concursants sou sagrats i bastant malament ho passeu com per tenir elements de fora que us puguin arribar a distorsionar", va remarcar.

Després d’escoltar el missatge de Jorge Javier, Dakota va respondre amb un escarit "gràcies" i també li va demanar perdó. "Jo també vull demanar-te disculpes per les meves formes", li va dir la concursant abans de rebre un sonor aplaudiment des del plató. "L’únic bo que en trec de tot això és que un s’equivoca quan està viu", va concloure el rostre de Mediaset.