¿UNA TAPADORA?

Les xarxes critiquen la ¿bomba? de 'Sálvame' sobre Malú i Albert Rivera

Els espectadors del programa van reaccionar amb crítiques negatives a una informació de María Patiño sobre la suposada relació entre el polític i la cantant

patio

patio

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Durant la tarda de divendres, ‘Sálvame’ va posar l’esquer durant tota la seva emissió d’una ‘bomba’ relacionada amb la suposada relació que mantenen Albert Rivera, líder de Ciutadans, i la cantant Malú. Una informació que prometia deixar amb la boca oberta els espectadors que, no obstant, es van quedar més aviat freds després d’escoltar les dades que va proporcionar María Patiño.

“M’ha arribat una informació de determinats cercles periodístics en què es planteja que darrere d’aquesta relació sense confirmar s’està tapant una relació que afecta un dels dos”, va assegurar la periodista al tram final del programa. “De ser veritat, no sé si es podrà deduir quina és la veritable tapadora i a qui dels dos afecta”, va afegir.

Notícies relacionades

D’altra banda, Patiño va afirmar que “els passos que facin Malú i Albert Rivera els pròxims dies seran definitius” per aclarir la teoria que acabava de compartir amb els espectadors, que començaven a reaccionar a les xarxes socials a aquesta informació. 

“Una notícia que no és notícia... Simplement una suposició o un invent per posar l’esquer a una audiència que ja no s’empassa les vostres boles”, va escriure un usuari a Twitter, mentre que un altre va destacar que “el periodisme no es basa en suposicions, sinó en veritats contrastades”.