NOVA TEMPORADA

Edurne s'estrena a 'Servir y proteger': "Formar part d'una sèrie diària és molt gratificant"

La cantant debuta en la sèrie diària de TVE, que estrena la seva tercera temporada el dimarts 4 de desembre

edurne

edurne

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

'Servir y proteger' arrencarà dimarts vinent, 4 de desembre, la seva tercera temporada en La 1 amb importants novetats. Una de les més destacades és la incorporació d’Edurne, que donarà vida a la cambrera del pub Moonlight. En la presentació dels nous episodis, la cantant ha compartit la seva emoció davant d’aquest nou projecte. 

"És increïble i il·lusionant, una oportunitat enorme, perquè, a més, és una sèrie que segueix tota la meva família. Formar part d’una sèrie diària és molt gratificant”, ha assegurat la cantant, que, a més d’aparèixer en les sobretaules de la cadena pública, repetirà una vegada més a Telecinco com a jurat de la quarta edició de 'Got talent España'

Qui també s’incorpora a 'Servir y proteger' és Antonio Garrido, que ha destacat el nivell de la sèrie: "Està per sobre de moltes de setmanals; és una cosa increïble per a una de diària". "Es treballa molt i es treballa bé;  li auguro moltes més temporades", ha afegit l’actor, que encarnarà un ferreter.

Maru Valdivielso, que interpretarà la nova oficial de la comissaria, ha parlat de “l’emoció” que se sent a l’encarnar personatges femenins que són “bàsicament professionals d’alguna cosa”. "A més, per edat  encarnem les primeres dones policies de veritat; això no ho ha fet abans cap ficció", ha comentat. 

Sinopsi dels nous capítols

Notícies relacionades

En la nova temporada, a més dels habituals casos policials episòdics, existirà una trama de llarg recorregut que recaurà en una mare que ha criat sola tres fills, ja majors d’edat. Es tracta d’una nova família que arriba a Distrito Sur, que té com a professió principal el crim.

D’altra banda, l’Iker i l’Alicia s’enfrontaran a un nou perill que arriba d’Europa de l’Est, amb la qual cosa posaran en perill la seva vida i alteraran notablement el seu futur com a parella i com pares. A més, un estrangulador de dones terroritzarà Distrito Sur i es convertirà en el cas més difícil a què s’haurà d’enfrontar la inspectora en cap Miralles.

Temes:

TVE