Amb l'elenc original

L'esperada pel·lícula de 'Downton Abbey' rep llum verda

La sèrie britànica, protagonitzada per Hugh Bonneville, Michelle Dockery, Elizabeth McGovern i Maggie Smith, tindrà una seqüela a la gran pantalla

downton-abbey

downton-abbey

1
Es llegeix en minuts
REDACCIÓN YOTELE

Després de molts mesos de rumors, la pel·lícula de 'Downton Abbey' per fi ha rebut llum verda. Segons informen mitjans nord-americans, el llargmetratge basat en l’exitosa ficció anglesa començarà la seva producció a finals d’estiu i estarà protagonitzat pel repartiment original, en el qual hi ha Maggie Smith, Elizabeth McGovern, Michelle Dockery i Hugh Bonneville

A càrrec del guió de la pel·lícula hi ha el creador de la sèrie, Julian Fellowes, que en serà també productor executiu junt amb Gareth Neame, Liz Trubridge i Nigel Marchant. Per la seva part, Brian Percival s’encarregarà de la direcció de la pel·lícula, que començarà el seu rodatge en breus però que encara no té data prevista d’estrena. 

Notícies relacionades

En un comunicat, Neame ha declarat: "Quan la sèrie de televisió va arribar a la seva fi, el nostre somni era fer una pel·lícula per als milions de fans de tot el món. Ara, després que els astres s’hagin alineat, estem a punt de començar la producció". "El guió de Julian atrapa, és emocionant i entreté. En mans de Brian, oferirem tot el que s’espera de 'Downton Abbey' a la gran pantalla", afegeix.

Peter Kujawski, president de la productora Focurs Features, s’ha mostrat entusiasmat per aquest nou projecte: "Des que va acabar la sèrie, els fans de 'Downton' han estat esperant el següent capítol de la família Crawley. Estem emocionats per unir-nos a aquest increïble equip de creadors, actors i tècnics". De moment, cap dels responsables de la producció ha revelat la trama de la pel·lícula.