Aitana i Cepeda no oculten la seva relació i es besen al concert 'OT Bernabéu'

Els concursants confirmen el seu romanç durant el multitudinari espectacle

aitana-y-cepeda

aitana-y-cepeda

1
Es llegeix en minuts
REDACCIÓN YOTELE

El Santiago Bernabéu de Madrid va vibrar ahir a la nit amb el concert dels setze concursants d’'OT 2017'. Una multitudinària cita solidària que tampoc no van voler perdre’s convidats de la talla de Raphael, Luis Fonsi, Zahara, Pastora Soler i David Bustamente, que van interpretar alguns temes al costat dels triunfitos. Però sens dubte, tal com era d’esperar, tot el protagonisme se'l van emportar Cepeda i Aitana

Notícies relacionades

Totes les mirades estaven posades en ells després del’encreuament de dedicatòries entre els dos que apuntaven que la seva relació ja no era un secret. Després d’interpretar 'No puedo vivir sin ti', el mític tema de Los Ronaldos que van cantar a la Gala 1, Aitana i Cepeda van començar a apropar-se fins a fondre’s en un esperat petó que va provocar que el Bernabéu s’ensorrés, tal com pot comprovar-se en els vídeos que han començat a circular per les xarxes socials. 

D’aquesta forma, han deixat més que confirmada la seva relació en una data molt especial per a ell. Cepeda va llançar ahir al mercat el seu primer disc, Principios, de manera que va ser en boca de tots per un doble motiu: la seva música i la seva relació amb la segona finalista d’'OT 2017', malgrat que assegura que no li agrada que es parli de la seva vida personal.