Barri Llevant

La promotora immobiliària AQ Acentor invertirà 240 milions a construir 900 vivendes a Viladecans

El sector Llevant suposa l’ampliació del nucli urbà de Viladecans cap a l’est i permetrà la promoció residencial d’unes 3.000 noves vivendes

big 306132514070819 02

big 306132514070819 02 / Incasòl (DGCG)

1
Es llegeix en minuts
EFE

La promotora immobiliària AQ Acentor invertirà 240 milions a construir més de 900 vivendes a Viladecans (Baix Llobregat). Aquesta promotora ha obtingut la primera llicència d’obres per al desenvolupament de la seva primera promoció al nou barri de Llevant d’aquest municipi, segons ha informat en un comunicat.

Aquesta llicència d’obres permetrà al promotor immobiliari la construcció d’un primer edifici que comptarà amb 67 vivendes, amb espais verds amb jocs infantils, piscina o aparcament de bicicletes. No obstant, la firma immobiliària compta amb un total de 19 sòls en aquesta zona de Viladecans per aixecar-hi més de 900 vivendes.

«L’obtenció de la llicència de construcció del nostre primer projecte residencial al sector Llevant a Viladecans suposa una gran fita per a AQ Acentor; l’esforç inversor realitzat per la nostra companyia en aquest sector inicia ara una nova etapa amb la construcció de les primeres vivendes per als nostres clients», ha destacat el director general d’AQ Acentor, Sergio Gálvez.

Notícies relacionades

El sector Llevant suposa l’ampliació del nucli urbà de Viladecans cap a l’est i permetrà la promoció residencial d’unes 3.000 noves vivendes, de les quals més de 1.350 seran de protecció oficial.

Llegeix totes les notícies de Viladecans a EL PERIÓDICO Viladecans

Temes:

Viladecans