Cultura

El Mag Lari visita Viladecans aquest diumenge amb el seu espectacle de màgia

L’il·lusionista fa 30 anys que està al món de l’espectacle i, després de tant temps, s’ha adonat que el que li agrada és estar dalt dels escenaris

El Mag Lari visita Viladecans aquest diumenge amb el seu espectacle de màgia

JOSEP GARCÍA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Atrium de Viladecans (Baix Llobregat) acull aquest diumenge, 23 d’octubre, ‘Una nit amb el Mag Lari’, un espectacle de màgia dins de la programació de tardor del teatre de la ciutat del Baix Llobregat.

Josep Maria Lari, conegut artísticament com el Mag Lari, torna al Baix Llobregat amb el seu espectacle màgic amb tocs d’humor, ironia i molta màgia, que deixaran el públic sorprès.

L’il·lusionista fa 30 anys que està al món de l’espectacle i, després de tant temps, s’ha adonat que el que li agrada és estar dalt dels escenaris, d’aquesta manera va néixer i va crear l’espectacle ‘Una nit amb el Mag Lari’.

En l’actualitat el Mag Lari ha dirigit el programa ‘Magic for Humans’ de Netflix i l’espectacle ‘Nada es imposible’ del Mago Pop representat a Madrid, Barcelona i pròximament a Broadway.

Notícies relacionades

L’espectacle té una durada d’1 hora i 20 minuts i encara queden entrades disponibles a la web de l’Atrium de Viladecans.

Llegeix totes les notícies de Viladecans a EL PERIÓDICO Viladecans

Temes:

Viladecans