Comerç local

Les quatre coses que no et pots perdre a la Fira de Sant Isidre a Viladecans

Els dies 14 i 15 de maig, El Cúbic, la plaça de la Mediterrània, el parc de la Marina i la Torre del Baró es converteixen en els espais protagonistes d’aquest esdeveniment

Les quatre coses que no et pots perdre a la Fira de Sant Isidre a Viladecans

ayuntamiento de viladecans

2
Es llegeix en minuts
Elena Martínez
Elena Martínez

Periodista

ver +

Viladecans (Baix Llobregat) es prepara per donar el tret de sortida a la Fira de Sant Isidre aquest cap de setmana. Després de dos anys marcats per la pandèmia, l’esdeveniment característic d’aquest municipi del Baix Llobregat recupera la seva versió 100% presencial, que coincideix amb la celebració dels 50 anys d’història de la fira.

«Ens retrobarem amb tot el vigor i la força, amb més expositors i més ganes que mai», ha dit l’alcalde de Viladecans, Carles Ruíz. Aquesta edició de la Fira de Sant Isidre també coincideix amb el 20è aniversari de la Mostra d’Entitats, que posarà de manifest el paper de les associacions en la societat.

Els dies 14 i 15 de maig, El Cúbic, la plaça de la Mediterrània, el parc de la Marina i la Torre del Baró es converteixen en els espais protagonistes i acolliran diferents activitats i expositors perquè la ciutadania en pugui disfrutar.

Notícies relacionades

Repassem quatre claus sobre la Fira de Sant Isidre de Viladecans per no perdre’n cap detall aquest cap de setmana:

  • El tomàquet cirerol de Viladecans, el producte de proximitat. El consistori ha volgut emfatitzar la importància de promoure i impulsar els productes de proximitat i locals del municipi. Aquest any es vol recuperar l’essència de la fira de quan va néixer, arrelada a aquesta vitalitat de la seva horta. Per tant, aquest any es té previst que es presenti el tomàquet cirerol com un producte local del municipi i de la pagesia local. Tant dissabte com diumenge, la plaça Mediterrània acull l’Espai Gastronòmic, on conviuen el Mercat del Pagès, l’Aula de Cuina i l’Espai Dolç, que incorpora com a novetat la pastisseria.

  • Al voltant de 50 expositors comercials per visitar. El teixit comercial i empresarial de la ciutat vertebren la fira. Després de dos anys, gràcies a la presencialitat i «a la tornada a la normalitat», els comerços locals del municipi veuen necessari l’esdeveniment per a la seva dinamització. En aquesta edició participen al voltant de 50 expositors comercials, des de sectors de l’alimentació, passant per la moda i fins a expositors d’automoció.

  • La moda de Viladecans i el ‘sí que vull’. En relació amb el comerç local, aquest any organitzen l’Espai Temàtic, que comparteixen els sectors de moda i complements, amb el qual preparen un apartat especial dedicat a les celebracions de casaments acompanyat de la popular passarel·la de moda. Una desena d’establiments i firmes de moda de Viladecans han contribuït a crear un pol d’atracció conjunta.

  • Mostra d’Entitats. Des del consistori afirmen amb contundència que s’espera una previsió de més de mil persones per a aquest esdeveniment. El parc de la Marina serà l’escenari de la reedició d’aquest esdeveniment, que comptarà amb activitats conjuntes amb l’objectiu de recuperar la tradició, com el ball intergeneracional i el cercaviles de gegants. El repte d’aquest any, que es farà dissabte a les 19.30 hores, preveu muntar una cadena de persones, generant un engranatge per si mateix, sota el títol #TuEtsLaPeçaClau.

50 anys d’història en cartells

Més notícies deViladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Viladecans