Festivitat

Viladecans prepara el Nadal amb diferents activitats

A la plaça de la Vila, els dies 11 i 12 de desembre, tindrà lloc la tradicional Fira de Nadal

Viladecans prepara el Nadal amb diferents activitats

Ayuntamiento de Viladecans

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Viladecans (Baix Llobregat) dona el tret de sortida a la seva campanya de Nadal aquest divendres, 3 de desembre, amb l’encesa de llums i l’exposició del pessebre que precedirà tot un mes ple d’activitats per a tota la família.

L’encesa de llums tindrà lloc a la plaça de la Constitució a les 18 h, on l’alcalde de Viladecans, Carles Ruiz, donarà la benvinguda al Nadal en el municipi amb l’il·luminat del Barri Antic. A l’acabar començarà l’espectacle Piccola Orquesta i Cromacolors.

D’altra banda, en la mateixa tarda a l’acabar l’acte que il·luminarà Viladecans, s’inaugurarà l’exposició del pessebre de diorama fet artesanalment pels membres de l’Associació de Pessebristes a la Torre del Baró.

Fira de Nadal

Aquest any, l’Associació de comerciants Xarxa Comercial torna a organitzar la Fira de Nadal. Els dies 11 i 12 de desembre, la plaça de la Vila acollirà parades de comerç local i artesania, on es podrà comprar tota mena d’articles nadalencs.

Notícies relacionades

Entre altres activitats destacades, es troben els menús de Nadal que organitzarà el Gremi d’Hostaleria, els dies 11 i 18 de desembre, als mercats municipals per ensenyar a la ciutadania plats senzills per a aquestes festes.

Més notícies deViladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Viladecans