Gimnàstica artística

Viladecans rep Joel Plata després del seu pas pels Jocs Olímpics de Tòquio

El viladecanenc de 23 anys acaba de tornar del mundial de Kitayushu, on ha obtingut el seu primer diploma mundial

Viladecans rep Joel Plata després del seu pas pels Jocs Olímpics de Tòquio

Ayuntamiento de Viladecans

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Joel Plata ha visitat avui l’Ajuntament de Viladecans (Baix Llobregat) per compartir amb l’Alcalde, Carlos Ruiz, i els regidors d’esports Francisco Chacón i Ricard Calle la seva experiència en els Jocs Olímpics.

El gimnasta, de 23 anys, acaba de tornar del mundial de Kitayushu (Japó), on va obtenir el seu primer diploma mundial després de resultar 7è en el concurs complet. És el segon millor resultat de la història d’Espanya en aquesta competició.

Als Jocs Olímpics, Plata va obtenir la seva millor nota fins al moment en el concurs complet individual (81.298) i es va quedar a tan sols una posició d’accedir a la final, tan sols per 34 mil·lèsimes. En aquest últim mundial, Plata ha millorat la seva marca en dos punts respecte als Jocs Olímpics.

Pròxims reptes

En els pròxims mesos, el jove gimnasta viladecanenc planeja descansar abans d’enfrontar la temporada 2022, que el portarà, entre d’altres, a Oran (Algèria), per disputar els Jocs del Mediterrani, i a Munic (Alemanya), pel Campionat d’Europa de Gimnàstica artística el 2022. Amb la nova temporada començarà a escalfar motors per als pròxims Jocs Olímpics: París-2024.

Notícies relacionades

L’Alcalde va voler mostrar l’orgull de Viladecans pels seus mèrits esportius i li va fer entrega d’una medalla memorial del seu pas pels jocs. Ruiz ha compartit que «és una il·lusió per a Viladecans veure el progrés esportiu» que ha fet. Per la seva banda, Plata ha volgut explicar a l’alcalde com va viure els Jocs. «Vaig trobar a faltar la calor del públic, però l’experiència a la Vila Olímpica amb esportistes de tot el món va ser increïble», ha comentat.

Més notícies deViladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO