25 d’oct 2020

Anar al contingut

XARXA DE MUNICIPIS INNPULSO

Viladecans assumeix la presidència d'una xarxa municipal que promou polítiques innovadores

La ciutat tindrà la copresidència, compartida amb la ciutat Ermua, de l'organització després d'obtenir 56 vots durant la renovació dels òrgans de govern

La Xarxa de municipis Innpulso promou la innovació de les administracions locals mitjançant les actuacions locals que es porten a terme a la ciutat

El Periódico

Viladecans assumeix la presidència d'una xarxa municipal que promou polítiques innovadores

Viladecans tindrà la copresidència, amb la ciutat Ermua, de la xarxa de municipis Innpulso. Un important fòrum de trobada amb tots aquells ajuntaments d’Espanya que vol promoure polítiques locals innovadores. La localitat de Sant Boi també va ser escollida com a membre del Consell Rector.

Aquesta organització intenta ensenyar internacionalment les activitats d’innovació que es porten a terme als municipis. El compromís de les administracions locals és dedicar el 3% de les inversions a organitzar seminaris, conferències, jornades, congressos, investigacions i estudis sobre l’R+D+I.

Viladecans ja té molt recorregut en aquest projecte, quan el 2011 va ser dels 30 municipis fundadors. L’entitat també vol afavorir la participació dels ajuntaments a projectes de la Unió Europea.

Més notícies de Viladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA