REOBERTURES POST-COVID

Reobre l'Ateneu d'Entitats Pablo Picasso de Viladecans amb un nou servei per a entitats

L'Ateneu permetrà a les entitats realitzar les gestions directament des del seu edifici i amb ajuda d'un tècnic

El nou servei estarà disponible de dilluns a divendres en horari de matins i haurà de reservar-se mitjançant cita prèvia

viladecans des de sant ramon p1490907

viladecans des de sant ramon p1490907

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ateneu d’Entitats Pablo Picasso de Viladecans ha tornat a obrir les seves portes aquest 23 de juny amb la posada en marxa d’un nou servei de tràmits per a les entitats. 

A partir d’ara, les entitats, no hauran d’anar a l’Oficina de Viladecans Informació per realitzar gestions, sinó que podran presentar els documents directament a l’ateneu. 

Les entitats que facin ús d’aquest nou servei disposaran de l’ajuda d’un tècnic o tècnica per a les seves gestions. 

Cita prèvia obligatòria i tres serveis únics 

El nou servei estarà disponible de dilluns a divendres en horari de matí, de 9 a 13 hores i respondrà a tres tràmits. Un, la justificació de subvencions municipals; dos, les sol·licituds de subvencions municipals; tres, la documentació del Registre Municipal d’Entitats Ciutadanes

L’Ateneu d’Entitats Pablo Picasso oferirà únicament tres serveis. El primer, el servei de tràmits a les entitats, amb les gestions llistades prèviament. Els serveis d’assessorament associatiu, els dimarts de 10 a 13 hores i els dijous de 16.30 a 20.30 hores. I finalment el servei a Immigrant-AMIC, a partir del 13 de juliol dues vegades al mes en horari de matins. 

Notícies relacionades

Per poder accedir als serveis és necessari sol·licitar cita prèvia trucant al 93 659 14 56 o mitjançant correu electrònic (ateneupicasso@viladecans.cat). Com a mesura preventiva és obligatori l’ús de mascareta durant la presència al centre. 

Més notícies de Viladecans en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA