EL PETIT COMERÇ DAVANT EL CORONAVIRUS

Un centenar de comerços i mercats de Viladecans ofereixen servei 'online' durant l'estat d'alarma

També els paradistes del Mercat de Pagès s'han sumat a les comandes per telèfon o internet, amb l'objecte d'evitar desplaçaments i aglomeracions

El mercat municipal de la Constitució ja ha rebut 281 comandes 'online' i el Mercat de Pagès va rebre en només una setmana 334 encàrrecs per telèfon

mercat de pages 0

mercat de pages 0

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els mercats municipals de Viladecans i més de 90 establiments comercials privats de la ciutat han decidit oferir un servei de comandes ‘online’ per telèfon per evitar els desplaçaments de la gent i les aglomeracions a les botigues mentre duri l’estat d’alarma decretat pel coronavirus.

A través del nou servei de compres per internet del Mercat Municipal de la Constitució, que es va posar en marxa el 21 de març i que permet agrupar comandes de les sis parades que hi participen, s’han realitzat ja 281 comandes ‘online’, 802 compres en parades i 222 entregues a domicili.

Per la seva banda, el mercat de la plaça Europaofereix als clients un servei de comandes telefòniques, que s’afegeix al servei ‘online’ que ja donen les parades de peix fresc. Tots els llocs donen la possibilitat de recollir la comanda al mateix mercat i la majoria ofereix, a més, servei d’entrega a domicili.

Els productes del Parc Agrari a casa

També els paradistes del Mercat de Pagès s’han sumat a la proposta i han posat en marxa un servei de vendes per telèfon perquè els usuaris puguin passar a recollir o rebre al seu domicili els productes del Parc Agrari del Baix Llobregat preparats el mateix dia de mercat, que s’organitza cada dimecres a Can Xic.

Només durant la setmana del 23 al 29 de març es van realitzar 334 comandes per telèfon i WhatsApp, dels quals més de 90 es van entregar a domicili o al mercat de Can Xic, mentre que uns 240 es van vendre en altres mercats de pagès de la comarca o es van entregar a domicili en altres municipis del Baix.

Notícies relacionades

Per la seva banda, gairebé un centenar de comerços de la ciutat recollits en un mapa interactiu– ofereixen des de l’inici de l’estat d’alarma els seus serveis via telefònica o ‘online’ per reduir el risc de contagis. Alguns d’aquests establiments preparen les comandes per recollir-los sense haver de fer cues i d’altres els serveixen a domicili.

Més notícies de Viladecans en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA