09 d’abr 2020

Anar al contingut

DIA D'ANDALUSIA

Viladecans amb accent andalús

L'espai Cúbic endinsarà els assistents en un viatge per la tradició i folklore andalús de la mà del presentador Chema Trueba

El Periódico

Viladecans amb accent andalús

Dissabte, 29 de febrer, en relació amb el Dia d’Andalusia, l’espai Cúbic de Viladecans portarà els assistents a un viatge per la tradició i folklore d’Andalusia de la mà del presentador Chema Trueba. La jornada de celebració començarà amb una actuació de les diferents corals rocieres a partir de les 18.10 h en què participaran el Coro de la Peña Bética i els Coros de Zahara de Sierra y Sierra Norte.

Seguidament, tindran lloc els balls protagonitzats per les entitats andaluses de la ciutat: Cuadro de Baile Raíces de Andalucía i Cuadro de Baile de La Peña Bética y Sierra Norte. A més, el mateix dissabte, a les 21 h, els assistents podran disfrutar amb l’actuació de Rosario Mohedano.

Els actes seguiran diumenge, 1 de març, a les 10.55 h, amb actuacions dels Cuadros de Baile Flamenco Infantil, alumnes de l’Escola de les Entitats. L’homenatge a Andalusia seguirà amb l’entrega de les plaques commemoratives a les autoritats a les 12.30 h i finalitzarà amb una Missa Rociera cantada per Lo Cuelo de Peña Bética a les 13 h.

La història de les dones andaluses

Després del cap de setmana en honor d’Andalusia, la comunitat autònoma seguirà present a Viladecans. Dilluns, 2 de març, s’inaugurarà la mostra ‘Dones andaluses en la història’, una exposició que constitueix un acte de memòria i de reconeixement al paper que han jugat les dones en la construcció de la societat andalusa actual.

L’exposició es podrà visitar del 2 al 31 de març del 2020 i s’emmarca en els actes previs al 8-M, que volen reivindicar la figura de la dona i combatre el masclisme.

Més notícies de Viladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA