GALA DEL CICLISME CATALÀ

Sergio Garrote aconsegueix el premi al millor ciclista català del 2019

L'esportista de Viladecans i corredor del Club Ciclista de Sant Boi explica que és «el primer que rebo com a ciclista sense adjectius, sense 'adaptat'»

garrote-2

garrote-2

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Sergio Garrote va rebre dissabte passat 18 de gener el premi a millor ciclista català del 2019 a la gala organitzada per la Federació Catalana de Ciclisme. Garrote va rebre el reconeixement després d’una temporada que l’ha portat a liderar el rànquing UCI i la Copa del Món de la seva categoria, en la qual ja és subcampió mundial tant en ruta com en contrarellotge.

Amb 40 anys, Garrote, corredor de Viladecans que forma part del Club Ciclista de Sant Boi, és la gran opció del ciclisme adaptat per aconseguir la medalla d’or als Jocs Paralímpics de Tòquio.

«Després d’haver recollit molts premis internacionals que han sigut molt importants per a mi, aquest és el més especial perquè és el primer que rebo com a ciclista sense adjectius, sense ‘adaptat’», va declarar el ciclista després de rebre el guardó. L’acte es va celebrar a la sala d’actes de l’INEFC Barcelona.

La millor ciclista

Notícies relacionades

Per la seva part, el premi a la millor ciclista va ser per a Clàudia Galícia, absent per motius d’agenda, que va fer arribar un vídeo en el qual donava «les gràcies a tots per aquest premi que prenc com un reconeixement. Em fa especial il·lusió després d’anys com a ciclista».

Més notícies de Viladecans a l’edició local de EL PERIÓDICO DE CATALUNYA