CARRERA SOLIDÀRIA

Viladecans celebra la quarta edició de la 'Carrera de Pares i Mares Noel'

A més de la carrera, també es podrà participar en el taller de fanalets per guiar els Reis d'Orient pels carrers de la ciutat

papasnoels

papasnoels

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Torna la ‘Carrera de Pares i Mares Noel’ a Viladecans, que celebra la seva quarta edició aquest 2019. És un esdeveniment que organitza la Base Castelló Esports, amb la col·laboració d’Esports Barroso, de Vilamarina i de la Comissió de Nadal.

La carrera tindrà lloc el pròxim diumenge, 22 de desembre, i constarà d’un recorregut d’uns 3,5 km aproximadament (uns 40 minuts caminant), totalment urbans, pels carrers de Viladecans, amb sortida des delCentre Comercial Vilamarina i amb la meta al carrer de Sant Joan.

Els participants hauran d’anar disfressats de Pare o Mare Noel i es valorarà que portin algun element al·lusiu a l’eslògan de la campanya de Nadal d’aquest any‘Donem festa al plàstic’a l’hora de repartir els premis. A més de la carrera, a les onze del matí, al carrer de Sant Joan, també es podrà participar en el taller de fanalets per guiar els Reis d’Orient pels carrers de la ciutat.

Recaptació per al càncer infantil

El preu de la inscripció és de 6 euros, cinc dels quals aniran dedicats íntegrament a l’Institut d’Investigació Sant Joan de Déu, per distribuir-los en l’Estudi del Càncer Infantil.

Notícies relacionades

Les inscripcions ‘online’ es tancaran divendres, 20 de desembre, i les presencials es podran fer fins al mateix dia de la carrera o fins a esgotar els 500 dorsals disponibles.

Més notícies de Viladecans en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA