HANDBIKES

El viladecanenc Sergio Garrote sentencia el seu triomf a la Copa del Món de ciclisme adaptat

El 'handbiker' del Club Ciclista Sant Boi va culminar al Canadà amb l'or en la prova en ruta de la categoria H2 i es va imposar de nou en la classificació general

garrote

garrote

1

El cap de setmana passat, el‘handbiker’  viladecanenc Sergio Garrote va aconseguir sentenciar el seu triomf a la Copa del Món de ciclisme adaptat, després d’aconseguir un or i dos bronzes en la competició disputada al Canadà, que sumats als quatre ors que va obtenir a Itàlia i Bèlgica, li van permetre posar-se al capdavant de la classificació general d’aquesta temporada.

A només un mes per al Mundial, la cita més important del curs, el corredor del Club Ciclista Sant Boi i del combinat nacional va aconseguir plantar cara a la prova en ruta als seus dos grans rivals de la categoria H2, el nord-americà William Groulx i l’italià Luca Mazzone, ja que va completar el recorregut (37,8 km) en un temps de 1:13.35.

Aquesta va ser l’última prova del viladecanenc a Baie-Comeau, després de fer-se amb el triomf el bronze en la prova de contrarellotge –que va guanyar Groulx– i en la de Team Relay, que va disputar amb els seus companys Israel Rider i Luis Miguel García-Marquina.

Pròxima parada, el Mundial

El triomf de Sergio Garrote se suma als guanyats per altres membres de la selecció espanyola, que torna amb els seus 13 convocats del Canadà amb 10 medalles i, a més del viladecanenc, amb Ricardo Ten al capdavant de la classificació general de la seva categoria, la T1.

Amb aquest triomf, el segon consecutiu en aquesta competició del corredor del CC Sant Boi, Garrote encara amb bona boca el mundial de ciclisme adaptat, que se celebrarà del 12 al 15 de setembre a Emmen (Holanda), i segueix amb la mirada fixa en les Paraolimpíades de Tòquio el 2020.